Mijn Verhaal

HOE GOED ZORG JIJ NU ECHT VOOR JEZELF?

Deze vraag werd mij een aantal jaren geleden gesteld.

 Hoezo, dacht ik. Natuurlijk zorg ik goed voor mezelf. En toch had deze vraag iets in mij los gemaakt. Is het waar dat ik dat doe? 

Niet echt moest ik bekennen. Ik zorgde voor alles en iedereen en dan pas voor mezelf. Ik hing onderaan het laddertje. Dit gebeurde volledig onbewust. 

Ik had altijd het idee dat ik het gelukkigst was als ik goed voor anderen zorgde.

Vanaf dat moment heb ik het besluit genomen dat ik beter voor mezelf zou gaan zorgen. Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en heb verschillende (coach)opleidingen gevolgd. Er ging een wereld voor me open en ik heb alles wat ik leerde meteen op mezelf toegepast.

Dat had ik op dat moment hard nodig in mijn leven want er waren een aantal nare gebeurtenissen aan de gang. 

Enige jaren later liep ik toch weer vast. Ondanks coaching, zelfhulpboeken en opleidingen. Het hielp niet goed genoeg. Ik had een muur om mij heen getrokken die ervoor zorgde dat ik mij staande kon houden, maar ik voelde dat ik vastzat in mijn emoties.
Ik was helemaal geblokkeerd.

DAAR KWAM CREATRIX® OP MIJN PAD

Ik twijfelde, maar ben toch in het diepe gesprongen. Dit was de beste beslissing ooit! Alle ellende heb ik van me afgegooid en er zoveel moois daarvoor in de plaats gezet.

Ik ben geen ander mens geworden, maar ik voel me als herboren. Ik ben zelfverzekerd, weet wat ik wil, durf veel meer dan voorheen en sta steviger in mijn schoenen. Ik heb mezelf weer terug gevonden en heb de zware bagage die ik in al die jaren in mijn rugzak gestopt heb eruit gekieperd en ingestopt wat mij helpt. En ik kan je verzekeren dat voelt heerlijk.

Iedere vrouw zou zich dit een keer in haar leven mogen gunnen

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Snap ik, die twijfels had ik ook. 
Ik ben het levende bewijs dat het echt werkt.  
En met mij vele vrouwen over de hele wereld die inmiddels een Creatrix® programma gevolgd hebben.

Wil je meer weten?

Volg mij op social media (FB en LI) 
Of kijk gerust verder op deze website. 
Je vindt er allerlei informatie voor een vrijer en blijer leven. 
Ik vind het leuk je eens te spreken en je te leren kennen. 
Dat kan online (via Zoom) of kom een keer een kopje koffie of thee drinken. 

Je bent welkom!

En het mooie van Alles is...

Nu help ik zelf met heel veel plezier en voldoening ondernemende vrouwen snel en blijvend af van hun negatieve overtuigingen, vastzittende emoties en trauma’s met behulp van Creatrix®. Met resultaatgarantie